di 2/7:
hier inschrijven

 di 18/6:
VOLZET


VROUWEN en MEISJES-avonden

di 7/5: VOLZET

don 30/5: VOLZET

di 18/6: VOLZET

di 2/7: inschrijven via de groene knop

Over de Vrouwen en Meisjes-avond

In drukke tijden is er nog meer nood aan vertragen.

We zijn intussen met meer dan 15O vrouwen die in de Tuinkamer waren. Jonge en minder jonge meisjes. Dochters, met of zonder kinderen. Vrouwen met of zonder partner. Maar vooral stuk voor stuk vrouwen naar mijn 🧡. 

Wat bij mij in vertrouwen wordt verteld, gaat de Tuinkamer niet uit. En ik kan zelf wel 'les' geven, of 'goeie raad', maar het samenzijn met andere vrouwen is vaak nog veel waardevoller voor jou. Omwille van de herkenning, het begrip, de tips die je krijgt en die al eerder werkten voor iemand anders. 

'Vrouwencirkels' bestaan al eeuwen, onder allerlei vormen.

Als je alles alleen moeten doen, dan lijkt het of jij de enige bent die het niet voor mekaar heeft, en dan kan het eenzaam aanvoelen. In een vrouwencirkel worden ervaringen uitgewisseld en je hoeft er niet sterk te zijn. Kwetsbaarheid geeft kracht. En het maakt niet uit hoe oud of hoe jong je bent: op levenswijsheid en levenskunst staat geen leeftijd. Vrouwen laden op bij vrouwen. (En zagen nadien minder tegen de mannen!🤫)

✅De bedoeling is dat wie haar hart wil luchten of wie een vraag heeft, dat kan doen in alle vertrouwen. Onder ons. 

✅Geen mannen toegelaten. Niet omdat ik de mannen niet graag zie (integendeel😀) maar omdat de energie onmiddellijk zou veranderen dan en omdat het voor sommigen meteen minder veilig zou voelen.

✅Wie liever anoniem wil aankaarten waarmee ze worstelt, kan dat alvast op voorhand naar mij doormailen. 

✅Je kan ook gewoon komen en in de cirkel zitten en luisteren, je hoeft daarom zelf niks te zeggen als je dat niet wil of mocht je te verlegen zijn (dat zijn we trouwens bijna allemaal, alleen kan de ene dat beter verbergen dan de andere😉)

📌De plaatsen zijn beperkt, zodat we het gezellig en geborgen kunnen houden. Mail me dus zo vlug mogelijk als je zeker wil zijn van je plaatsje in de Tuinkamer. Ik laat je dan weten of je erbij kan zijn.

'Saskia, ik vind de verbinding die je maakt zo bijzonder. ' G.

'Dankjewel, dokter Geluk. Ik geniet nog na van de mooie avond. ' H.

'Ik ben niet zo'n groepsmens, maar dit concept vind ik mooi, het deed me veel deugd.' S.

'Ik kijk al uit naar de volgende avond.' C.

'Al de hele dag dankbaar voor de fijne avond.' A.

VROUWEN EN MEISJES-avonden

30/5 volzet

18/6 nog 1 plekje

2/7: inschrijven mogelijk

(meestal zowat om de 2 weken)

inschrijven via knop hierboven

Vrouwenretreat : info volgt 🤗