September
10

Vrouwen en Meisjes

Di 10/9

In drukke en onrustige tijden is er nog meer nood aan vertragen.

We zijn intussen met meer dan 350 vrouwen die in de Tuinkamer waren. Jonge en minder jonge meisjes. Dochters, met of zonder kinderen. Vrouwen met of zonder partner. Maar vooral stuk voor stuk vrouwen naar mijn 🧡. 

✅De bedoeling is dat wie haar hart wil luchten of wie een vraag heeft, dat kan doen in alle vertrouwen. Onder ons. 

✅Geen mannen toegelaten. Niet omdat ik de mannen niet graag zie (integendeel😀) maar omdat de energie onmiddellijk zou veranderen dan en omdat het voor sommigen meteen minder veilig zou voelen.

✅Wie liever anoniem wil aankaarten waarmee ze worstelt, kan dat alvast op voorhand naar mij doormailen. 

✅Je kan ook gewoon komen en in de cirkel zitten en luisteren, je hoeft daarom zelf niks te zeggen als je dat niet wil of mocht je te verlegen zijn (dat zijn we trouwens bijna allemaal, alleen kan de ene dat beter verbergen dan de andere😉)

📌De plaatsen zijn beperkt, zodat we het gezellig en geborgen kunnen houden. Schrijf je dus zo vlug mogelijk in als je zeker wil zijn van je plaatsje in de Tuinkamer. Ik laat je dan weten of je erbij kan zijn.

💰Prijs: 30 eur. Ik voorzie drank en hapjes.

Programma :

  • 19:30 Verwelkoming
  • 20:15 Pauze
  • 22:30 à 23u: Einde

Locatie : Erpe Mere Gentsesteenweg 295. Prijs: 30 EUR

Ja, ik wil er graag bij zijn

Schrijf je in via het inschrijvingsformulier.

Je inschrijving is pas definitief nadat je een bevestigingsmail hebt gekregen. Er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar per inspiratie-avond. Mocht de avond al volzet zijn, breng ik je daar van op de hoogte en zet ik je op een wachtlijst.

Groepstrajecten in De Tuinkamer

Over de Vrouwen en Meisjes

In drukke tijden is er nog meer nood aan vertragen.

We zijn intussen met meer dan 35O vrouwen die in de Tuinkamer waren. Jonge en minder jonge meisjes. Dochters, met of zonder kinderen. Vrouwen met of zonder partner. Maar vooral stuk voor stuk vrouwen naar mijn 🧡. 

Wat bij mij in vertrouwen wordt verteld, gaat de Tuinkamer niet uit. En ik kan zelf wel 'les' geven, of 'goeie raad', maar het samenzijn met andere vrouwen is vaak nog veel waardevoller voor jou. Omwille van de herkenning, het begrip, de tips die je krijgt en die al eerder werkten voor iemand anders. 

'Vrouwencirkels' bestaan al eeuwen, onder allerlei vormen.

Als je alles alleen moeten doen, dan lijkt het of jij de enige bent die het niet voor mekaar heeft, en dan kan het eenzaam aanvoelen. In een vrouwencirkel worden ervaringen uitgewisseld en je hoeft er niet sterk te zijn. Kwetsbaarheid geeft kracht. En het maakt niet uit hoe oud of hoe jong je bent: op levenswijsheid en levenskunst staat geen leeftijd. Vrouwen laden op bij vrouwen. (En zagen nadien minder tegen de mannen!🤫)

✅De bedoeling is dat wie haar hart wil luchten of wie een vraag heeft, dat kan doen in alle vertrouwen. Onder ons. 

✅Geen mannen toegelaten. Niet omdat ik de mannen niet graag zie (integendeel😀) maar omdat de energie onmiddellijk zou veranderen dan en omdat het voor sommigen meteen minder veilig zou voelen.

✅Wie liever anoniem wil aankaarten waarmee ze worstelt, kan dat alvast op voorhand naar mij doormailen. 

✅Je kan ook gewoon komen en in de cirkel zitten en luisteren, je hoeft daarom zelf niks te zeggen als je dat niet wil of mocht je te verlegen zijn (dat zijn we trouwens bijna allemaal, alleen kan de ene dat beter verbergen dan de andere😉)

📌De plaatsen zijn beperkt, zodat we het gezellig en geborgen kunnen houden. Mail me dus zo vlug mogelijk als je zeker wil zijn van je plaatsje in de Tuinkamer. Ik laat je dan weten of je erbij kan zijn.

'Saskia, ik vind de verbinding die je maakt zo bijzonder. ' G.

'Dankjewel, dokter Geluk. Ik geniet nog na van de mooie avond. ' H.

'Ik ben niet zo'n groepsmens, maar dit concept vind ik mooi, het deed me veel deugd.' S.

'Ik kijk al uit naar de volgende avond.' C.

'Al de hele dag dankbaar voor de fijne avond.' A.

'Het voelde meteen vertrouwd.'A.

'Vanavond heb ik de kracht van vrouwenenergie écht gevoeld. 'I.

“De tips die ik gekregen heb hadden meteen effect . Een eye-opener! Ik zie mezelf terug graag. Omdat mijn leven mooier nu veel mooier is, wil ik nooit meer terug naar vroeger."

Joke

“Dokter Saskia leerde me anders naar de dingen kijken. Ik pieker nu veel minder en ben gelukkiger. Ik zit beter in mijn lichaam. Alles voelt beter."

Mieke

“Dokter Saskia, bij jou voelde ik me meteen veilig. Er waren geen taboes. Het voelde vertrouwd. Ik heb je naam al doorgegeven aan mijn vriendinnen."

Lore

Waarom in groep?

Het belang van vrouwengroepen


In wezen zijn we allemaal gelijk

ongeacht onze issues, ongeacht onze persoonlijke voorgeschiedenis. We hebben dezelfde verlangens, dezelfde bekommernissen.

Dat schept een band.

Vrouwen laden op bij vrouwen.

Het belang van Sisterhood is onwaarschijnlijk groot.

Sisterhood staat voor support, solidariteit, vriendschap, begrip, troost, en nog zoveel meer.

Dubbel effect.

Je eigen probleem wordt aangepakt, en ook dat van de andere vrouwen, waardoor je tegelijk dubbel leert en wordt geholpen door de groep.

Je wordt niet alleen door mij, maar ook door de groep geïnspireerd.

De magie van Verbinding

In de loop van de avond wordt de connectie sterker. Het groepseffect stimuleert en motiveert.

Samen staan we sterker.

Share on X (Twitter)Share on Instagram